uitgangspunten

Simpel. Samen. Open.

De manier waarop wij onze visie willen realiseren en hoe wij samen willen werken met onze klanten en partners hebben we samengevat in drie woorden: Simpel. Samen. Open.

simpel

Ondersteuning voor de driehoek

Ondersteuning voor de driehoek; professional, cliënt en organisatie in één systeem. mijnCaress integreert naadloos met de werkplek van de zorgprofessional voor een optimale gebruikersbeleving. mijnCaress is uiteindelijk alleen nog beschikbaar als SAAS oplossing en er is geen onderscheid meer tussen Relatiebeheer, Zorgdossier en Cliëntportaal. mijnCaress = mijnCaress.

samen

Kennis en technologie ontwikkelen

Kennis en technologie ontwikkelen zich in snel tempo. Professionals en organisaties specialiseren zich in toenemende mate. Samenwerking tussen mensen en systemen, binnen en tussen organisaties, is randvoorwaardelijk en noodzakelijk. mijnCaress focust op wat mensen verbindt; professionals, naasten, cliënt en organisatie. Voor specifieke ondersteuning voor onder andere behandeling en wondzorg werken we samen met specialistische systemen.

open

Een open platform

mijnCaress is een open platform en onderdeel van een ecosysteem van applicaties. Door de verbinding met specialistische systemen en conform marktstandaarden gedefinieerde API’s bieden wij organisaties de kans om de maximale kracht uit iedere oplossing te halen. Om op die manier maximale ondersteuning voor ieder persoon te bieden.

Bij de bouw van mijnCaress 5 zorgen we dat we op integrale wijze ontwikkelen en zorgen voor herbruikbare componenten. Dat betekent dat we een harde technische scheiding doorvoeren tussen infrastructuur, data, logica en presentatie maar zorgen we ook dat deze in samenhang voor een optimale gebruikersbeleving zorgen.

TSS/CSI

mijnCaress is een stabiele waarde in de zorgmarkt

Net zoals de andere business units van PinkRoccade Healthcare maakt zij deel uit van TSS, Total Specific Solutions.

Total Specific Solutions bundelt de kennis en ervaring van markt-, business- en software specialisten. Samen staan de TSS-bedrijven voor een unieke combinatie van specialistische kennis van markten, bedrijfsprocessen en hoogwaardige software. De bedrijven opereren afzonderlijk, maar delen één directieraad én een gedeelde visie op de markt.

Op haar beurt is TSS weer onderdeel van Constellation Software Inc., een Canadees beursgenoteerd bedrijf. Constellation is een wereldwijde aanbieder van enterprise software oplossingen aan een gevarieerde groep van verschillende verticale markten. Haar belangrijkste strategie is het verwerven, beheren en bouwen van vertical market software bedrijven (buy en build strategie) en haar filosofie is “Software for Life”.

PinkRoccade Care is derhalve een stabiele waarde en een betrouwbaar bedrijf om mee samen te werken.

cases

Bekijk wat onze klanten zeggen over mijnCaress

Fundashon Verriet en mijnCaress: een implementatietraject op Curaçao

Bij zorgaanbieder Fundashon Verriet werkte men nog niet met een geïntegreerd informatiesysteem ter ondersteuning van haar zorgprocessen.

Eerste Infoland-koppeling opgeleverd

Eén van onze nieuwe koppelingen is vorige week voor het eerst opgeleverd bij één van onze klanten.

Continu trainen van -nieuwe- collega’s is een waardevolle investering!

Tanja Lagerweij, onze Customer Succes Manager, mocht aanschuiven bij de basistraining bij WoonZorgcentra Haaglanden (WZH).

Fundashon Verriet en mijnCaress: een implementatietraject op Curaçao

Bij zorgaanbieder Fundashon Verriet werkte men nog niet met een geïntegreerd informatiesysteem ter ondersteuning van haar zorgprocessen.

Eerste Infoland-koppeling opgeleverd

Eén van onze nieuwe koppelingen is vorige week voor het eerst opgeleverd bij één van onze klanten.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over ons ECD en de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer!