vvt

Hét integrale ECD voor de ouderenzorg

mijnCaress is al meer dan 30 jaar een stabiele factor in de ouderenzorg. En dat blijven we.

visie

Onze visie op
de VVT

Zo min mogelijk tijd kwijt zijn in mijnCaress. Dat is waar wij naar streven. Want dan blijft er meer tijd over voor de client. Daarom bieden wij een ECD dat simpel is in gebruik, dat we samen met gebruikers en partners verbeteren, dat we open stellen voor samenwerkingen. Waarin de client de regie heeft. En dat allemaal met meer dan 30 jaar ervaring in de ouderenzorg.

samen

Samenwerken aan betere zorg

In de ouderenzorg zien wij een toenemende behoefte aan samenwerking. Niet alleen binnen het Care veld, maar samenwerking en verbinding met ook bijvoorbeeld Cure instellingen of applicaties rondom wondzorg. Zodat zorg overal mogelijk is. Wij zorgen daarvoor door innovatieve oplossingen te integreren in mijnCaress. En door ons systeem open te stellen voor samenwerkingen.

simpel

Zo veel mogelijk tijd voor de cliënt

De afgelopen jaren is de administratieve last in de ouderenzorg alleen maar toegenomen. Het gevolg is dat verzorgenden hierdoor minder tijd over hebben om waar het in de zorg écht om draait:  Aandacht, persoonlijke en liefdevolle verzorging van de cliënt! Met mijnCaress willen we die administratieve uren zo veel mogelijk verlagen. De regels kunnen we niet veranderen, maar we kunnen wel zorgen dat we ons systeem zo simpel mogelijk maken, zodat je er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent. Zo kun je via  het mijnCaress Medewerkerportaal kun je op een simpele manier overzicht houden over hoe het met de cliënten gaat, wat er voor hen gepland staat en verslag doen wat je met ze hebt gedaan. En kun je met de mijnCaress Zorgapp rapporteren via spraak, zodat je niet meer hoeft te typen.

open

Eén platform voor samenwerking tussen alle disciplines

Wij ontwikkelen door met partners als Boomerweb, Medimo en NCare en hebben een diepe integratie met onder meer Ysis en Boomerweb. Maar wij stellen ons systeem ook open voor ketenintegratie met onder meer ZorgDomein en Point. En wij participeren in de programma’s InZicht en Nuts. Ons systeem is API-gebaseerd. Hiermee werken wij aan één platform voor samenwerking tussen alle disciplines.

in contact

In contact met de zorg én de mantelzorg

De cliënt in regie. Dat zal de komende jaren steeds meer gebeuren. Met het mijnCaress Cliëntportaal kun je nu al als cliënt en naaste meedoen en meedenken in wat er voor je wordt gedaan vanuit de professionele zorg. Je hebt allebei inzage in je dossier, en kunt daar ook allebei zelf informatie aan toevoegen. Zo weet de zorgmedewerker precies wanneer je er wel of niet bent, omdat jullie allemaal in dezelfde agenda werken. Als cliënt bepaal je daarnaast zelf wie wat in jouw dossier mag inzien. Het gaat immers over jou!

stabiel

30 jaar ervaring

mijnCaress is al meer dan 30 jaar een stabiele factor in de ouderenzorg. En ook de komende 30 jaar zullen we dat blijven. Wij beloven dat wij geen andere markten gaan verkennen, maar dat we blijven bij onze core. Bij dat waar we goed in zijn: Er zijn voor de verzorgenden, hen zoveel mogelijk ondersteunen in hun werk, de werkdruk verlagen en het werkplezier vergroten!

voor wie

Wie werken er
met mijnCaress?

 • Zorg en verpleging

  Op de hoogte van wat er met jouw cliënten gebeurt.

  Zorg en verpleging

  Als verzorgende of verpleegkundige ben jij door mijnCaress altijd op de hoogte van wat er met jouw cliënten gebeurt. Door de simpele manier van werken kost het je nooit moeite om snel iets in mijnCaress te registreren.

 • Paramedici

  Inzicht in de voortgang van een behandeltraject.

  Paramedici

  Als fysio- of ergotherapeut heb je altijd inzicht in de voortgang van een behandeltraject, eventueel gecombineerd met andere disciplines. Ook kun je je eigen plannen maken en elementen daaruit koppelen met het plan voor de zorg.

 • Specialisten ouderengeneeskunde

  Optimaal te integreren met Ysis (Gerimedica).

  Specialisten

  mijnCaress helpt jou als Specialist ouderengeneeskunde door optimaal te integreren met Ysis (Gerimedica). Zo kun je het werken in een speciaal op jou gericht dossier gecombineerd met de samenwerking met de zorg vanuit mijnCaress.

 • Cliënt en mantelzorger

  Zelf meedoen en meedenken.

  Cliënt en mantelzorger

  Met mijnCaress kun als cliënt of mantelzorger zelf meedoen en meedenken in alles wat er voor je gedaan wordt vanuit de professionele zorg. Je hebt niet alleen inzage in je dossier, maar kunt daar ook zelf informatie aan toevoegen.

 • Planning

  Optimale match tussen zorgvraag en de inzet.

  Planning

  Optimaal zorg verlenen kan alleen maar als iedereen goed ingepland staat. Met mijnCaress krijg je de optimale match tussen zorgvraag en de inzet van het team. Ook mobiel is de planning altijd bij de hand door middel van de mijnCaress Zorgapp.

 • Administratie

  Zorgeloos facturatie- en declaratieproces.

  Administratie

  Met mijnCaress administratie ben je verzekerd van een zorgeloos facturatie- en declaratieproces. Jaarlijks wordt met mijnCaress administratie 5 miljard euro verwerkt en bereikt mijnCaress een declaratiegraad van 95%.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over ons ECD en de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer!