Thema

Spraakgestuurd rapporteren

Minder tijd kwijt aan rapporteren en meer tijd voor de zorg? Het kan! Lees hieronder de meerwaarde van spraakgestuurd rapporteren of bekijk de video onder de tekst!

Met mijnCaress Spraakgestuurd Rapporteren krijgen zorgmedewerkers de mogelijkheid om hun rapportages in te spreken in plaats van te typen. Hiermee kan tot wel 40% aan tijd bespaard worden! Zorgmedewerkers hoeven na hun werkdag dus niet meer achter de laptop alle rapportages van die dag te typen, maar kunnen deze direct na het verlenen van de zorg inspreken. Het is natuurlijk ook mogelijk dat de rapportage samen met de cliënt wordt ingesproken, waardoor deze meer inzicht krijgt in wat er over hem/haar wordt gerapporteerd.

Spraakgestuurd rapporteren is een bewezen oplossing die al zo’n 20 jaar wordt ingezet bij o.a. raadsvergaderingen. En nu is het dus ook beschikbaar voor de zorg! De kwaliteit van de rapportages zijn een stuk hoger wanneer je als zorgmedewerker ter plekke of direct na een afspraak met een cliënt kunt rapporteren. Met spraakgestuurd rapporteren is dat simpel en snel gedaan. Hierdoor worden rapportages niet meer aan het eind van de dag geschreven, waarbij er soms nog iets vergeten kan worden. Het is een optie die voor jong en oud handig is. Ook hoef je zelf niet meer op de spelling te letten, want met een medisch woordenboek verwerkt in de software worden ook medicijnen en behandelingen op de juiste manier voor je uitgeschreven!

Deze innovatieve manier van rapporteren verlaagt de administratieve lasten, beperkt de indirecte tijd en verhoogt de productiviteit van de medewerker. En het is ook nog leuker en makkelijker.

MijnCaress ZorgApp

MijnCaress Spraakgestuurd Rapporteren is een module van de mijnCaress ZorgApp. De ZorgApp is een versimpelde weergave van mijnCaress en is beschikbaar op zowel smartphones als tablets. Het gebruik van de mijnCaress ZorgApp vergroot het gebruikersgemak van de zorgmedewerkers. Zij werken in een gebruiksvriendelijke schermvormgeving ​met alleen relevante gegevens en hebben een onmiddellijke synchronisatie met mijnCaress. Tevens is de ZorgApp ook offline beschikbaar en levert deze een automatische kilometer- en reistijdberekening.

Gratis kennismakingsactie bij Tell James!

Tell James is het nieuwe merk voor spraakgestuurd rapporteren in de zorg!

Maak kennis met Tell James

Tell James is het nieuwe merk voor spraakgestuurd rapporteren in de zorg!

Verbeter de zorg binnen jouw organisatie nu heel gemakkelijk

De overheid geeft tot 15 november de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor verbeteringen in de zorg.
Vrouw Spraakgestuurd Rapporteren

Ondertitelingssoftware ingezet voor spraakgestuurd rapporteren in het ECD

"Veruit het grootste voordeel was dat er tijdens of direct na het cliëntbezoek gerapporteerd kan worden, maar ook samen mét de cliënt."

Meer tijd voor de cliënt door praktische innovaties

Wij lichten graag drie innovaties uit om jouw werk net een stukje simpeler te maken.

Spraakgestuurd rapporteren op iedere locatie: rapporteer niet over maar met de cliënt

Uit onderzoek blijkt dat zorgmedewerkers die normaliter 45 minuten per dag kwijt zijn aan administratie, deze tijd met spraakgestuurd rapporteren kunnen terugbrengen naar 30 minuten.

Subsidie voor projecten die de zorg ontzorgen: PinkRoccade Care draagt bij met drie oplossingen

Voor wijkverpleging is er tot 30 juni de tijd om subsidie aan te vragen via de Subsidieregeling Ondersteuning Wijkverpleging (SOW).

Video: De voordelen van het werken met de mijnCaress Zorgapp

mijnCaress Spraakgestuurd Rapporteren is een module van de mijnCaress Zorgapp. Gebruik van deze app vergroot het gemak voor zorgmedewerkers.
Vrouw Spraakgestuurd Rapporteren

Video: Spraakgestuurd rapporteren in de mijnCaress Zorgapp

Deze video toont de tijdsbesparing van het spraakgestuurd rapporteren in de mijnCaress Zorgapp.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over ons ECD en de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer!