Vacatures

Specialist Geautomatiseerd Testen ECD

Als geautomatiseerd tester denk je vanuit kwaliteit en help je ons om voorspelbaar te blijven in het opleveren van onze software.

Als IT-professional elke dag het werk van de zorg een beetje simpeler maken. Dat kan bij PinkRoccade Care. Wij zijn op zoek naar een Software Tester. Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je helpt om de zorg weer te laten zorgen? Lees dan snel verder!

ECD mijnCaress

PinkRoccade Care uit Apeldoorn is leverancier van het elektronisch cliëntdossier (ECD) mijnCaress. Het ECD mijnCaress is speciaal ontwikkeld voor de gehandicaptenzorg en ouderenzorg (verpleging, verzorging en thuiszorg), met inmiddels ruim 100.000 gebruikers.
De productsuite mijnCaress bestaat uit diverse onderdelen: een portaal voor zorgmedewerkers, een portaal voor cliënten, een backoffice applicatie, een business intelligence oplossing en diverse koppelingen met andere klantsystemen. Het product wordt aangeboden als on-premise product of gehost in de Pink Private Cloud.
Door een goede ondersteuning van de zorgmedewerkers door mijnCaress houden de zorgmedewerkers tijd over voor wat écht belangrijk is: daadwerkelijk zorg leveren aan ouderen en gehandicapten.

Dit is je uitdaging

MijnCaress wordt ontwikkeld door de afdeling Research & Development. Deze afdeling bestaat momenteel uit ongeveer 25 interne medewerkers, en is groeiende. De afdeling is georganiseerd in vijf interne scrum-teams plus een architect, solution architect, testcoördinator en DevOps engineer. Daarnaast bestaat de afdeling ook uit twee externe scrum-teams waarbij dit aantal op korte termijn kan groeien naar drie of zelfs vier.
Als geautomatiseerd tester denk je vanuit kwaliteit en help je ons om voorspelbaar te blijven in het opleveren van onze software. Je werkt ondersteunend aan de scrum-teams en helpt hen om de geautomatiseerde testen te verbeteren en uit te breiden. Daarnaast verken je samen met de testcoördinator de mogelijkheden om kwaliteit geautomatiseerd te garanderen.

Daarnaast hou je de verbinding met andere afdelingen binnen PinkRoccade Care: Product Management, Sales & Marketing, Professional Services en Customer Support. Gezamenlijk zorgen we voor een optimale werking van mijnCaress, nu én in de toekomst.

Wat worden jouw resultaatgebieden?

 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een geautomatiseerdeteststrategie.
 • Je helpt de teams bij het ontwikkelen van testautomatisering zodat het team steeds sneller kan werken en regressiefouten zo vroeg mogelijk gevonden worden.
 • Je hebt een actieve bijdrage in de afdeling. Samen met de testcoördinator, andere testers en de architecten geef je commitment op de afgesproken kwaliteitsdoelen.
 • Je levert input voor de releaseplanning.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal HBO werk- of denkniveau met sterke analytische vaardigheden.
 • Ervaring met testautomatisering, bij voorkeur SoapUI, Postman, jMeter, Katalon, en/of TestComplete. Het kunnen lezen en schrijven van unit- en/of integratietesten en kennis van scrum is allemaal mooi meegenomen, maar geen harde vereiste.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Kennis en ervaring met principes van security en privacy.
 • Durven te staan voor de kwaliteit van de software.
 • Een drive om zorg beter te maken.

Wat krijg je hier voor terug?

 • Marktconform salaris.
 • Goede secundaire voorwaarden, zoals variabele beloning en collectieve verzekeringen.
 • Een werkgever waar klantgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.
 • Een laptop (incl. accessoires), telefoon en bijbehorend abonnement.
 • De kans op een succesvolle carrière met serieuze doorgroeimogelijkheden.
 • De mogelijkheid om je werkzaamheden op jouw manier in te vullen.

Informatie over deze vacature

Categorie
Software Development

Bedrijf
Care

Standplaats
Apeldoorn (Wapenrustlaan)

Werkervaring
3-5 jaar

Contactpersoon vacature

Adri van Binsbergen
Tel: 06 – 4339 2882
E-mail: adri.vanbinsbergen@pinkroccade.nl

Deel deze vacature

Ben jij gedreven genoeg voor Specialist Geautomatiseerd Testen bij PinkRoccade Care?

Stel je dan direct voor aan Adri van Binsbergen, (Manager R&D). Jouw sollicitatie wordt met volle aandacht beoordeeld. Zien we voldoende raakvlakken, dan zitten wij binnenkort met elkaar om de (digitale) tafel voor een eerste kennismaking.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.mijncaress.nl.
Heb je nog vragen over deze baan? Stuur een mailtje naar care.recruitment@pinkroccade.nl en wij weten het antwoord (of achterhalen dit).

vacatures

Bekijk onze andere vacatures

Customer Care Specialist (32-40 uur)

Vanuit jouw rol als Customer Care Specialist zorg jij ervoor dat onze klanten optimaal ondersteund worden. Zo draag jij bij aan onze missie om het werk van de zorg elke dag een beetje simpeler te maken.

Accountmanager mijnCaress

Als Accountmanager mijnCaress ben je verantwoordelijk voor de contracten bij onze bestaande klanten en voor de aanwas van nieuwe klanten.

Software Tester Care

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je helpt om de zorg weer te laten zorgen? Lees dan snel verder!

Customer Care Specialist (32-40 uur)

Vanuit jouw rol als Customer Care Specialist zorg jij ervoor dat onze klanten optimaal ondersteund worden. Zo draag jij bij aan onze missie om het werk van de zorg elke dag een beetje simpeler te maken.

Accountmanager mijnCaress

Als Accountmanager mijnCaress ben je verantwoordelijk voor de contracten bij onze bestaande klanten en voor de aanwas van nieuwe klanten.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over ons ECD en de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer!