over mijnCaress

mijnCaress:
Simpel. Samen. Open.

Wij maken al meer dan 30 jaar elke dag het leven van professionals, cliënten en naasten in de zorg een stukje makkelijker! PinkRoccade Care en mijnCaress zijn onderdeel van Total Specific Solutions.

vacatures

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en laat ons weten waarom jij onze nieuwe werknemer moet worden!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Elke maand versturen wij een nieuwsbrief waarin we je op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen in zowel onze software als in de (ouderen- en gehandicapten)zorgmarkt. En waarin wij onze visie op die ontwikkelingen delen. Wat vinden wij van de arbeidsmarktproblematiek en hoe kunnen wij de zorgmarkt met onze software hiermee helpen? Hoe kijken wij aan tegen domotica en hoe vertalen wij dat naar onze software? Verder delen we ook de verhalen van onze klanten: Welke klanten werken er met mijnCaress en wat vinden zij hiervan?

Daarnaast delen wij ook onze events in de nieuwsbrief en kun je je vanuit de nieuwsbrief ook gelijk inschrijven voor interessante bijeenkomsten of webinars. Kortom, met de mijnCaress nieuwsbrief blijf je helemaal op de hoogte!

Gebruikersvereniging

De gebruikersvereniging (GV) van mijnCaress

Het team van mijnCaress werkt nauw samen met de gebruikersvereniging (GV) van mijnCaress.
De GV is een onafhankelijke vereniging opgericht vóór en dóór de gebruikers van mijnCaress. Zij zijn al meer dan 15 jaar actief om samen met haar leden de belangen rondom het gebruik van mijnCaress te behartigen. De GV heeft streeft twee primaire doelen na:

  1. Stimuleren, versterken en faciliteren van de kennisuitwisseling en samenwerking tussen leden.
  2. Krachtenbundeling om de strategische en tactische invloed op mijnCaress te versterken en samen met PRHC concrete en controleerbare afspraken te maken over kwaliteit, beheerbaarheid, toekomstvastheid en doorontwikkeling.

mijnCaress Backlog

Doe mee!

Heb jij een goed idee voor op onze backlog? Mail dan je idee naar mijncaressidee@pinkroccade.nl Beschrijf minimaal het achterliggende probleem, de doelgroep en de functionaliteit binnen mijnCaress waar het mee te maken heeft.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over ons ECD en de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer!