mijnCaress uitgangspunten

mijnCaress
Preview

Help ons om mijnCaress te verbeteren!

mijnCaress Preview

Help ons om mijnCaress
te verbeteren!

Via mijnCaress Preview krijg je als mijnCaressgebruiker doorlopend toegang tot de pre-release versie van mijnCaress. Geef simpel online feedback en discussieer mee over de nieuwste features!

wat

Wat is mijnCaress Preview?

mijnCaress Preview is bedacht om klanten nog vóór de uitlevering van een nieuwe release een inkijk te geven in (nieuwe) functionaliteiten die ontwikkeld worden. Als eindgebruiker heb je dus al in een vroegtijdig stadium de mogelijkheid om te toetsen of de functionaliteit aansluit bij de werkprocessen van jouw eigen organisatie.

hoe

Hoe doen we dit?

Vanaf de start van de ontwikkeling van een nieuwe release van mijnCaress wordt de eindgebruiker in de gelegenheid gebracht om feedback te geven op de nieuwe functionaliteiten. Dat betekent dat wij elke 4 weken een nieuwe versie van de pre-release software uitleveren op de mijnCaress Preview omgevingen.

voor wie

Voor wie is mijnCares Preview geschikt?

mijnCaress Preview is voor al onze klanten geschikt, zowel voor gehandicaptenzorg als ouderenzorg en thuiszorg. Het is niet alleen bedoeld voor applicatiebeheerder, maar juist ook voor de verzorgende, verpleegkundige, behandelaar en manager. Maar ook de cliënt en mantelzorger zijn welkom. Meld je aan via het Self-Service Portal door een melding aan te maken.

cases

Bekijk enkele koppeling-cases van mijnCaress

Fundashon Verriet en mijnCaress: een implementatietraject op Curaçao

Bij zorgaanbieder Fundashon Verriet werkte men nog niet met een geïntegreerd informatiesysteem ter ondersteuning van haar zorgprocessen.

Eerste Infoland-koppeling opgeleverd

Eén van onze nieuwe koppelingen is vorige week voor het eerst opgeleverd bij één van onze klanten.

Continu trainen van -nieuwe- collega’s is een waardevolle investering!

Tanja Lagerweij, onze Customer Succes Manager, mocht aanschuiven bij de basistraining bij WoonZorgcentra Haaglanden (WZH).

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over ons ECD en de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer!