diensten

Ondersteuning en ontzorging

Onze professionele consultants zijn expert in mijnCaress. Ze ontzorgen u graag bij het beheer van ons ECD in de breedste zin van het woord.

diensten

Een overzicht
van onze diensten

Onze consultants bieden verschillende type ondersteuning aan om zo optimaal mogelijk gebruik te (blijven) maken van mijnCaress. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

quickscan

Efficienter werken in mijnCaress

In de tijd waarin uw organisatie gebruikt maakt van mijnCaress heeft u keuzes gemaakt in de wijze van registreren en inrichting van het ECD. Maar leidt die inrichting wel tot een optimaal gebruik van mijnCaress? En is de inrichting wel zo gebruiksvriendelijk als kan? Kan uw organisatie wellicht tijd besparen als we het gebruik en de inrichting aanpassen? Bent u op zoek naar kleine aanpassingen in de inrichting van de applicatie, waardoor de eindgebruiker van mijnCaress efficiënter kan gaan werken. Dan is de quick scan een goed idee.

optimalisatiescan Monitor

Inzicht in de informatie behoefte

De optimalisatiescan van mijnCaress Monitor geeft u inzicht in welke informatie behoefte is bij verschillende eindgebruikers van zorgmedewerkers tot managementteam en hoe mijnCaress Monitor hierin kan voorzien. Deze inzichten bieden u zowel financieel als beheersmatige voordelen!

optimalisatiescan mijnCaress

Inzicht krijgen in het optimaliseren van het gebruik en gebruikersgemak van ons ECD

In de tijd waarin uw organisatie gebruikt maakt van mijnCaress heeft u keuzes gemaakt in de wijze van registreren en inrichting van het ECD. Maar leidt die inrichting wel tot een optimaal gebruik van mijnCaress? En is de inrichting wel zo gebruiksvriendelijk als kan? Kan uw organisatie wellicht tijd besparen als we het gebruik en de inrichting aanpassen?

implementatie nieuwe modules

Nieuwe module? Dan zijn er een aantal acties nodig

Bij de implementatie van een nieuwe module zijn er een aantal acties nodig, waarin onze consultants uw organisatie in begeleiden. Afhankelijk van de grootte van de module kunnen de volgende acties samen met u uitgevoerd worden.

mijnAcademy

Ruim aanbod van klassikale en maatwerkopleidingen

Pinkroccade Care biedt een ruim aanbod van klassikale en maatwerkopleidingen aan. Ook organiseren we Deep Dives.

Daarnaast kunnen we op verzoek workshops organiseren over specifieke onderdelen zoals dienstenplanning, rapporteren, etc.

ondersteuning applicatiebeheer

Doorlopend adequaat beheer van de applicatie

MijnCaress is het fundament van uw bedrijfsvoering als zorgorganisatie. Registraties in mijnCaress maken het mogelijk dat zorg gedeclareerd kan worden. Dit maakt mijnCaress een bedrijfskritische applicatie, ook in de zorg naar cliënten. MijnCaress is een essentieel onderdeel in de zorg die de administratielast verlicht.

mijnCaress dienstverlening

Gegarandeerd een succesvolle en snelle implementatie

Wij bieden je de mogelijkheid om voordelig ondersteuning voor mijnCaress af te nemen. Wij ontzorgen jouw organisatie het gehele jaar, bijvoorbeeld wanneer je ondersteuning wilt bij een Major Release, updates, of bij een doorlopend optimalisatietraject voor zowel mijnCaress als Business Intelligence (BI). Bijkomend voordeel is dat je voorspelbaarheid hebt in de kosten.

strippenkaart

Uw IT-budget zo efficiënt mogelijk besteden

Wilt u uw IT-budget zo efficiënt mogelijk besteden? Onze strippenkaart kan u daarbij helpen.

Met de strippenkaart kunt u gebruik maken van de expertise van onze consultants, op het moment dat het u uitkomt! Dit kan remote of op locatie.

De strippenkaart kan ingezet worden voor onder andere:

  • Ondersteuning van functioneel beheer bij releases. Denk daarbij aan demo’s, inrichten, testen, communicatie;
  • Ondersteuning bij verloning en facturatie ;
  • Ondersteuning bij maatwerkrapportages BI;
  • Ondersteuning bij het optimaliseren van het gebruik van mijnCaress en de connect modules;
  • Tijdelijke vervanging of back-up voor uw eigen medewerkers in drukke tijden of vakantieperiodes of begeleiding bij projecten;
  • Ondersteuning bij IT-projecten van een projectmanager.

Daarnaast ontvangt u slechts één factuur, waardoor u dus ook maar één keer het accorderings- en administratieve traject hoeft te doorlopen.

cases

Bekijk wat onze klanten zeggen over mijnCaress

Fundashon Verriet en mijnCaress: een implementatietraject op Curaçao

Bij zorgaanbieder Fundashon Verriet werkte men nog niet met een geïntegreerd informatiesysteem ter ondersteuning van haar zorgprocessen.

Eerste Infoland-koppeling opgeleverd

Eén van onze nieuwe koppelingen is vorige week voor het eerst opgeleverd bij één van onze klanten.

Continu trainen van -nieuwe- collega’s is een waardevolle investering!

Tanja Lagerweij, onze Customer Succes Manager, mocht aanschuiven bij de basistraining bij WoonZorgcentra Haaglanden (WZH).

Fundashon Verriet en mijnCaress: een implementatietraject op Curaçao

Bij zorgaanbieder Fundashon Verriet werkte men nog niet met een geïntegreerd informatiesysteem ter ondersteuning van haar zorgprocessen.

Eerste Infoland-koppeling opgeleverd

Eén van onze nieuwe koppelingen is vorige week voor het eerst opgeleverd bij één van onze klanten.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over ons ECD en de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer!