thema’s

Thema’s in de zorg en mijnCaress

Het team van mijnCaress werkt hard aan ons product. Om het werk van de zorg elke dag een beetje simpeler te maken. Dit doen we aan de hand van verschillende thema’s. Een overzicht van deze thema’s vind je hieronder. Door te klikken op een thema kom je op een overzichtspagina waar je alle informatie over dat thema simpel terugvindt.

Het versimpeld medewerkerportaal

Het versimpeld medewerkerportaal wordt na 2021 de nieuwe standaard. We gebruiken dit jaar als overgangsjaar, zodat per 2022 alle gebruikers zo gewend zijn aan het versimpeld medewerkerportaal dat er niemand meer gebruik maakt van het huidige portaal. Wij gaan jullie daarom actief benaderen en helpen met deze overgang. In de overzichtspagina van dit thema vind je alle informatie rondom deze overgang.

versimpeld medewerkerportaal

mijnCaress Ontwikkeling

Hoe zorgen wij ervoor dat mijnCaress onder de motorkap steeds simpeler, meer open en toekomstbestendiger wordt? Wat is onze visie op software ontwikkeling?

InZicht

De digitale transformatie in de zorg is in volle gang. Met het programma InZicht en de samenwerking hierin tussen ICT-leveranciers en zorgaanbieders gaan wij er samen voor zorgen dat deze transformatie nog meer in versnelling komt! Doet u met ons mee? 

Spraakgestuurd rapporteren

Spraakgestuurd rapporteren

Minder tijd kwijt aan rapporteren en meer tijd voor de zorg? Het kan! Met spraakgestuurd rapporteren spreek je de  rapportage in tijdens of direct ná het verlenen van de zorg. Alleen of samen met je cliënt!

Roosterplatform

Je planning sluitend hebben in een handomdraai? Roosterplatform helpt je hierin! Agenda’s van behandelaren en hun cliënten kunnen geautomatiseerd worden ingevuld. Dit geeft planners de mogelijkheid om meer gefocust met de roosterstrategie bezig te zijn.

Datadash

Wil je als instelling privacygevoelige data uit mijnCaress gebruiken voor andere doeleinden als testen of opleiden? Ontdek dan Datadash! De gebruiksvriendelijke oplossing om automatisch en veilig privacygevoelige data te anonimiseren.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over ons ECD en de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer!