Nieuws

Live partner event CareConnections Connect

Wil jij op de hoogte zijn van de laatste innovaties in de zorg? Of wil je meestemmen over de ontwikkelingen van de ZorgApp? Samen met CareConnections en Tell James organiseren we een unieke dag, speciaal voor onze klanten uit de zorg! 

Uitnodiging: 1 november 2022 

Wil jij op de hoogte zijn van de laatste innovaties in de zorg? Of wil je meestemmen over de ontwikkelingen van de ZorgApp? En wil je weten welke innovaties jou enorm veel tijd gaan besparen? Samen met CareConnections en Tell James organiseren we een unieke dag, speciaal voor onze klanten uit de zorg! 

Geheel in festival stijl praten we je bij over innovaties, geven we een demonstratie spraakgestuurd rapporteren en ontmoet je volop collega’s uit de zorg. Het belooft een dynamisch event te worden met inspirerende sprekers van CareConnections, PinkRoccade Care, en Tell James. Tijdens een goedverzorgde lunch en heerlijke versnaperingen tussendoor heb je kans om met alle deelnemers & sprekers van gedachte te wisselen over innovaties en mogelijke toepassingen van spraaktechnologie. 

Jij krijgt de mogelijkheid om als klant van PinkRoccade Care samen met 3 collega’s van jouw organisatie deel te nemen.

Wanneer
Datum: Dinsdag 1 november: 09.30 – 15.15 uur
Locatie: CareConnections, Fokkerstraat 2, 3833 LD Leusden
Programma

Voor wie
Het programma is interessant voor directie, managers IT, managers Zorg, managers Innovatie, applicatiebeheerders en zorgprofessionals. 

Tip: Meld je zo snel mogelijk aan. Aanmelden kan zolang er plaatsen beschikbaar zijn.