koppelingen

Koppel ons gemakkelijk aan diverse systemen

mijnCaress is een open platform en onderdeel van een ecosysteem van applicaties. Wij werken samen met veel andere softwaresystemen door deze te koppelen met mijnCaress.

Infoland is een incident management systeem. Met deze koppeling haalt Infoland de basisgegevens van de geselecteerde client op en kan eenvoudig vanuit mijnCaress een cliëntmelding worden gedaan in Infoland. Deze wordt vervolgens weer terug geschreven in het ECD.

ZorgDomein is een digitaal platform waarop zorgverleners zorg vragen, zorg aanbieden en op een snelle, veilige manier patiëntinformatie kunnen uitwisselen. Met deze koppeling is deze uitwisseling ook mogelijk met en in mijnCaress.

Boomerweb is een digitale zorg specialist. Hun WondZorg app en de Medicatie Controle App zijn geïntegreerd in mijnCaress. Met de koppeling wordt automatisch ingelogd in de apps en de gegevens van de betreffendie client automatisch aangevuld.

Point is het elektronisch Transfer- en Overdrachtsdossier van Enovation. Enovation POINT helpt een huisarts of ziekenhuis bij verwijzingen, overdrachten en/of transfers voor vervolgzorg. Met deze integratie worden clientbasisgegevens en aanvullende PDF’s automatisch ingelezen in mijnCaress.

Deze koppeling is bedoeld voor het expertsysteem TriasWeb van Triaspect dat incidentmeldingen op een slimme manier verzamelt, afhandelt en de evaluatie faciliteert. De meldingen worden vervolgens terug geschreven in het cliëntdossier.

Ysis is het multidisciplinair elektronisch patiëntendossier (EPD) van GeriMedica voor behandelaars in de chronische zorg. Met deze koppeling kunnen clientbasisgegevens, zorgplannen en controles worden uitgewisseld tussen mijnCaress en Ysis.

De Landelijke Database Fysiotherapie verzamelt kwaliteitsinformatie van cliënten die een behandeling hebben gehad. Deze koppeling vat deze informatie uit mijnCaress samen en bied deze aan bij de Landelijke Database.

Medimo is een elektronisch voorschrijfsysteem voor medicatie en aftekenlijsten. Met deze koppeling heb je in de clientomgeving van mijnCaress direct toegang tot Medimo en worden cliëntgegevens automatisch uitgewisseld.

CuliCart Hospitality van PinkRoccade Healthcare is dé voedingslogistieke oplossing voor een optimale ondersteuning van eten en drinken in de zorg. Met deze koppeling kunnen clientbasisgegevens worden uitgewisseld tussen mijnCaress en Culicart.

iWlz is de iStandaard om cliënten in alle fasen van de Wlz-keten te volgen: van de indicatie via zorgtoewijzing en -levering tot de vaststelling van de eigen bijdrage en declaratie. Door deze koppeling worden er automatisch iWLZ berichten uitgewisseld tussen mijnCaress en VeCoZo.

iJw biedt inzicht in de informatiestromen binnen de Jeugdwet tussen gemeenten en zorgaanbieders. Door deze koppeling worden er automatisch iJW berichten uitgewisseld tussen mijnCaress en VeCoZo.

iWmo biedt inzicht in de informatiestromen binnen de Wmo tussen gemeenten en zorgaanbieders. Door deze koppeling worden er automatisch iWMO berichten uitgewisseld tussen mijnCaress en VeCoZo.

Het Elektronisch Declaratieportaal (EDP) wordt gebruikt voor het declaratieverkeer tussen zorgverleners, zorgverzekeraars, zorgkantoren en Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Door deze koppeling worden er automatisch EDP berichten uitgewisseld tussen mijnCaress en VeCoZo.

Onze MEDVRI, MEDLAB en MEDSPE koppelingen maken het mogelijk om via Zorgmail berichten van huisartsen, laboratoria en ziekenhuizen automatisch in mijnCaress weer te geven.

Deze koppeling is bedoeld voor het expertsysteem Zorgvergoeding.com wat inzicht biedt in de polisvoorwaarden van de cliënt. Door deze integratie is de informatie direct vanuit mijnCaress beschikbaar.

FarmedRx is een elektronisch voorschrijf – en medicatiebewakingssysteem. Met deze koppeling heb je in de clientomgeving van mijnCaress direct toegang tot FarmedRx.

OVIS is het beveiligde online bestelportaal van DeclaCare. Met deze koppeling heb je in de mijnCaress omgeving direct toegang tot OVIS.

nCare is een geïntegreerde oplossing voor medicatiemanagement. Met deze koppeling heb je in de mijnCaress omgeving direct toegang tot nCare en worden de basisgegevens uitgewisseld.

De Lab24 module digitaliseert opdrachten en uitslagen en brengt daarmee eenvoud en overzicht in het ECD. Met de koppeling ontvangen medewerkers de uitslagen automatisch in mijnCaress en worden deze ook automatisch in het clientdossier opgeslagen.

Forcare van Philips is een platform voor informatie-uitwisseling in de zorg waardoor patiëntgegevens – zoals foto’s of onderzoeksresultaten — makkelijker tussen computersystemen en tussen zorginstellingen kunnen worden uitgewisseld. Met deze koppeling kunnen clientbasisgegevens en aanvullende PDF’s worden uitgewisseld tussen mijnCaress en Forcare.

UMRA van Tools4Ever is een Identity and Access Management-oplossing die gebruikersbeheer centraliseert en automatisch distribueert naar gekoppelde applicaties van andere leveranciers. Met deze koppeling kunnen gebruikersaccounts in mijnCaress vanuit UMRA worden aangemaakt en gekoppeld worden aan medewerkers en gebruikersgroepen in mijnCaress.

Met deze integratie kunnen multifunctionals (all-in-one printers) bestanden direct koppelen aan mijnCaress.

  Single Sign On (SSO) stelt eindgebruikers in staat om na aanmelding op het systeemplatform (Windows, Citrix, VMWare of Okta) automatisch in te loggen op o.a. het mijnCaress Medewerkerportaal.

   Koppeling met financiële pakketen zoals Bomas, Exact, FIS2000, Afas financieel en Coda. Hiermee worden journaalposten automatisch ontsloten.

    Koppeling met verschillende HRM-pakketten zoals DBS, Afas en Beaufort zodat verloningsgegevens automatisch worden ontsloten.

     Deze koppeling biedt ondersteuning van de import functie waarmee o.a. Intus en Ortec via bestanden diensten kunnen aanbieden aan mijnCaress.

      Nieuwsgierig geworden?

      Wilt u meer weten over ons ECD en de mogelijkheden voor uw organisatie?

      Neem contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer!