Vacatures

Full Stack Software Developer Care

Als IT-professional elke dag het werk van de zorg een beetje simpeler maken. Dat kan bij PinkRoccade Care. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer. Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je helpt om de zorg weer te laten zorgen?  Lees dan snel verder!

ECD mijnCaress

PinkRoccade Care uit Apeldoorn is leverancier van het elektronisch cliëntdossier (ECD) mijnCaress. Het ECD mijnCaress is speciaal ontwikkeld voor de gehandicaptenzorg en ouderenzorg (verpleging, verzorging en thuiszorg), met inmiddels ruim 100.000 gebruikers.

De product suite mijnCaress bestaat uit diverse onderdelen: een portaal voor zorgmedewerkers, een portaal voor cliënten, een back office applicatie, een business intelligence oplossing en diverse koppelingen met andere klant-systemen.

Door een goede ondersteuning van de zorgmedewerkers door mijnCaress houden de zorgmedewerkers tijd over voor wat écht belangrijk is: daadwerkelijk zorg leveren aan ouderen en gehandicapten.

Dit is je uitdaging

MijnCaress wordt ontwikkeld door de afdeling Research & Development. Deze afdeling bestaat momenteel uit ongeveer 25 interne medewerkers en is georganiseerd in drie scrum teams plus een architect, solution architect, testcoördinator en DevOps engineer.

In een van de teams wordt gewerkt aan de ontsluiting van medische informatie om Persoonlijke Gezondheidsomgevingen en eOverdracht mogelijk te maken. In dit team is plaats voor een Full Stack Software Developer

Daarnaast hou je de verbinding met andere afdelingen binnen PinkRoccade Care: Product Management, Sales & Marketing, Professional Services en Customer Support.  Gezamenlijk zorgen we voor een optimale werking van mijnCaress, nu én in de toekomst.

Wat worden jouw resultaatgebieden?

 • Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van ons ECD, waarbij je onze security en privacy guidelines in acht neemt.
 • Je hebt een actieve bijdrage in de afdeling. Samen met je collega’s van je team en je afdeling geef je commitment op de afgesproken doelen.
 • Je deelt je kennis om collega’s te laten groeien, net zoals zij dat doen.
 • Je levert input voor de releaseplanning.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal HBO werk- of denkniveau met sterke analytische vaardigheden.
 • Ervaring als Full Stack Developer. Het kunnen lezen en schrijven van unit- en/of integratietesten en kennis van Scrum is allemaal mooi meegenomen, maar geen harde
 • Je kunt uit de voeten met onze stack. Wij gebruiken o.a. MS/SQL, Java, Spring Boot, Javascript, Angular en Ionic.
 • Kennis van FHIR zou echt heel fijn zijn.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Kennis en ervaring met principes van security en privacy. Ons ECD verwerkt tenslotte gevoelige informatie, dus oog hiervoor is onontbeerlijk.
 • Durven te staan voor de kwaliteit van de software.
 • Een drive om zorg beter te maken.

Wat krijg je hier voor terug?

 • Goede secundaire voorwaarden, zoals variabele beloning en collectieve verzekeringen.
 • Een werkgever waar klantgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.
 • De mogelijkheid om een thuiswerkplek in te laten richten. Dus niet alleen een laptop (incl. accessoires), telefoon en bijbehorend abonnement, maar ook bv. een stoel, een bureau en schermen.
 • De kans op een succesvolle carrière met serieuze doorgroeimogelijkheden.
 • De mogelijkheid om je werkzaamheden op jouw manier in te vullen.

Informatie over deze vacature

Categorie
Software Development

Bedrijf
Care

Standplaats
Apeldoorn (Wapenrustlaan)

Werkervaring
3-5 jaar

Contactpersoon vacature

Adri van Binsbergen
Tel: 06 – 4339 2882
E-mail: adri.vanbinsbergen@pinkroccade.nl

Deel deze vacature

Ben jij gedreven genoeg voor Full Stack Developer bij PinkRoccade Care?
Stel je dan direct voor aan Adri van Binsbergen, manager R&D.  Jouw sollicitatie wordt met volle aandacht beoordeeld. Zien we voldoende raakvlakken, dan zitten wij binnenkort met elkaar om de (digitale) tafel voor een eerste kennismaking.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.mijncaress.nl.

Heb je nog vragen over deze baan? Stuur een mailtje naar care.recruitment@pinkroccade.nl en wij weten het antwoord (of achterhalen dit).

vacatures

Bekijk onze andere vacatures

Customer Care Specialist (32-40 uur)

Vanuit jouw rol als Customer Care Specialist zorg jij ervoor dat onze klanten optimaal ondersteund worden. Zo draag jij bij aan onze missie om het werk van de zorg elke dag een beetje simpeler te maken.

Accountmanager mijnCaress

Als Accountmanager mijnCaress ben je verantwoordelijk voor de contracten bij onze bestaande klanten en voor de aanwas van nieuwe klanten.

Software Tester Care

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je helpt om de zorg weer te laten zorgen? Lees dan snel verder!

Customer Care Specialist (32-40 uur)

Vanuit jouw rol als Customer Care Specialist zorg jij ervoor dat onze klanten optimaal ondersteund worden. Zo draag jij bij aan onze missie om het werk van de zorg elke dag een beetje simpeler te maken.

Accountmanager mijnCaress

Als Accountmanager mijnCaress ben je verantwoordelijk voor de contracten bij onze bestaande klanten en voor de aanwas van nieuwe klanten.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over ons ECD en de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer!